Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

%100 hack olmaz diyenler buraya bi baksın işte size %100 Msn Hack

YazarMesaj
Muhafiz
Tim Komutani
Tim Komutani
Muhafiz

%100 hack olmaz diyenler buraya bi baksın işte size %100 Msn Hack Empty
MesajKonu: %100 hack olmaz diyenler buraya bi baksın işte size %100 Msn Hack   %100 hack olmaz diyenler buraya bi baksın işte size %100 Msn Hack Icon_minitimePtsi Ekim 27, 2008 5:24 pm

Arkadaşlar inanın ben forumlarda çok dolaştım buna benze konular oldukça fazlaydı %100 hack diye bişey yok deniliyor genellikle ama zaman ayırırsanız inanın bana %100 Msn Hack programı karşınızda hani amatörken hep tıklasakta şifreyi bulsa derdik ya hakikaten öyle neyse şimdi asıl konumuza dönelim öncelikle bu linkle tüm kombinasyonları oluşturan bir wordlist oluşturucu veriyorum http://www.tamindir.com/program.asp?id=9643 bu linkin sizi yönlendirdiği yerde bu program hakkında yeterince bilgi var ikinci olarakta bir çoğumuzun bildiği hotmail brute adlı program http://rapidshare.com/files/45670344...ute_2.zip.html
bize lazım olanda bunlar zaten öncelikle ilk verdiğim programdan wordlistimizi oluşturuyoruz (minimum 6 maksimum 16 derseniz ve özel karakterlerle boşluk kombinasyonunu eklerseniz biraz zaman alsada mutlaka kurbanın şifresini bulursunuz ama benim tercihim sadece sayı ve küçük harf olması artık orası size kalmış) ve sonra hotmail brute programını açıp şifre yükle kısmından hazırladığımız wordlisti gösteriyoruz ve başlat diyoruz

Kolay gelsin.....

%100 hack olmaz diyenler buraya bi baksın işte size %100 Msn Hack
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» windows+xp+service+pack update sorunu yasayanlar buraya
» TDSL 6000 niye yavas diyenler icin....TCP Optimizer
» İŞTE ÖDÜLLÜ PROGRAM (Pc'nizi Maximum Performansa Kavusturun )