Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hainlere Rahat yüzü kalmasin

YazarMesaj
cinikentli

Hainlere Rahat yüzü kalmasin Empty
MesajKonu: Hainlere Rahat yüzü kalmasin   Hainlere Rahat yüzü kalmasin Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 3:39 pm

Selamlar öncelikle böyle bir yer acdiginiz icin sizlere tesekkürlerimi sunmak istyiorum
sanlada da realde ki gibimm hain insanlar cok yani her sekilde hainliklerine devam ediyorlarr burayi bulmadan önce gezerken pkklilarin radyosuna rastladim bakdim ki o kadar acik aciga yapdiklari islerden gurur duyuyorlar vede resimlerini bile koymakdan cekinmeyen lanetler türkiye haritasini bilem kendilerine göre ayarlamislar inanin tüylerim diken diken oldu elimde gelseydiianin da ucururdum ama fazla deneyimim yokk sonra arastiriken burayi buldum hemen üye oldum dedim sizler bana yardim ederseniz vede bende sizlere katilmak istiyorum.benide araniza alirsaniz vede bilmedigim konularda yardim ederseniz sevinirim . ilk basda orarinin linkini buraya veriyorum okuyan yada gören komutanlar dan ricam olacak burayi cökertebilirlermi diyee [i]http://www.rojadilan.com/ burayla ilgilenirseniz sevinirim Allah sizlerden razi olsun

Hainlere Rahat yüzü kalmasin
1 sayfadaki 1 sayfası